Om oss

Det ska inte vara dyrt att skaffa flaskor till sitt hembryggeri!

Vi startade Flaskor.nu eftersom vi tröttnat på att köpa dyra flaskor till vår egen lilla bryggeriverksamhet som vi kör hemma i köket. Vi köper hela lastbilslaster med flaskor åt gången för att kunna få ner priserna ordentligt och vi är enligt vår prisjämförelse 2017-03-14 billigast av alla butiker i Sverige på 33 cl ölflaskor i glas. Läs mer om varför vi bara har bruna flaskor och varför vi bara säljer longneck-flaskor under "Våra flaskor".

Alla beställningar som görs skickas normalt dagen efter med DHL. Flaskorna skickas som hempaket, dvs flaskorna kommer direkt hem till din dörr, ofta en eller två vardagar efter att du beställt hos oss. Våra fraktpriser är bland de lägsta i landet och priset per flaska, inkl frakt, är det lägsta vi kunnat hitta någonstans i Sverige! Se "Våra priser" för mer information och en prisjämföresle mellan oss och andra stora leverantörer av flaskor.

Du kan också välja att hämta dina flaskor hos oss och därmed minska fraktkostnaden till noll. Välj alternativet "hämta i butik" i kassan så blir det ingen fraktkostnad på din betällning och du kan normalt hämta dina flaskor samma dag i Ålstorp, strax norr om Löddeköpinge. Du får exakt adress vid beställning.

Om du undrar över någonting eller vill köpa ett annat antal flaskor än det som vi listat i shoppen går det naturligtvis bra. Du når oss på kontakt@flaskor.nu eller på 0733-948664.

/Håkan